måndag 30 januari 2012

Toalett

Det finns så många olika varianter av toaletter. Väggmonterade, golv monterade, stora, små, nätta, klumpiga, trendiga, gammaldags. 
Ja, det finns ju till och med toaletter med ljud, vatten och doft effekter m.m 

Fick syn på denna i Tokyo, Japan. 



Men... Vi siktar nog på en ifrån Ifö.  Vi har den nu och är nöjda, enkel golv monterad och nätt. 



Må väl! 
Kram E

5 kommentarer:

  1. Kul att du hittade till min blogg. Själv tycker jag att det är både roligt och jobbigt på samma gång med alla val man måste göra på vägen till ett nytt hus. Vi har också valt kök från Ikea, men Ädel, eftersom stilen i vårt hus ska vara lite funkis men mer från då än nu. Köket som ingick var också sämre planerat även om det var från Vedum, med skåp nertill istället för lådor. Ikea ger mycket bra för pengarna, eller hus! /Ulrica

    SvaraRadera
  2. Häftig toalett från Japan. Du kan säkert koppla den mot din Spotify-lista ;)

    Tänkte på det med "vanliga" toalettstolar. Jag rekommenderar stolar som är helt raka nertill, dvs med dolt vattenlås. Väldigt lätta att städa :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag förstod knappt vart man spolade =). Rak nertill skall jag lägga på minnet tack.
      /Erika

      Radera
  3. Hej hej! Hittade hit vi vibyggerhus.se! Jag och min sambo funderar på att bygga hus så jag söker inspiration och kikar på hur andra har gått tillväga! Tror jag följer eran blogg, alltid kul att få lite tips och ideér hur andra gör!
    Mvh Amanda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej och välkommen till min blogg! Roligt att du har hittat hit. Vi är själva i ett tidigt stadie. Sitter just nu och klurar på planlösningen. lycka till med era planer och att ni hittar både tips och ideér.
      MVH Erika

      Radera